Tulostettavat kertotaulut ja kertolasku harjoitustehtäviä koululaiselle

kertotaulu-tulosta-tehtavia-x

Teimme sinulle ja lapsellesi kertotaulun opetteluun ilmaista materiaalia. Täältä löydät ensinnäkin tulostettavat kertotaulut, joissa on vastaukset valmiina. Niissä on kaikki kertotaulut, toisessa perinteisenä taulukkona ja toisessa erillisinä tauluina.

Niillä voit helpottaa lapsesi matematiikan oppimista, kun tulostat kertotaulun paperille ja teippaat vaikka seinään. Huoneen seinällä työpöydän äärellä niistä on helppo tarkistaa menikö laskut oikein. Tulosteet eivät myöskään rasita silmiä, kuten voi helposti käydä kännykkäkertotaulun tai muun digisovelluksen kanssa.

Tulostettavat kertotaulut harjoitteluun

Haluatko tulostaa lapsellesi kertotauluharjoituksia, jotka eivät ole aina samoja? Voit tulostaa alempana olevista linkeistä A4:sen täyteen kertolaskutehtäviä, joihin järjestelmämme luo joka kerta uudet tehtävät eri järjestyksessä. Hieman kuin tulostettava kertotaulutesti. Tehtäviä on jokaisessa sivussa 39.

Näin lapsesi saa jatkuvaa matematiikan harjoitusta. Samalla myös kynän käyttö harjaantuu ja käsiala paranee. Näitä tehtäviä on hyvä tehdä viikottain, varsinkin 2-4 luokilla (8-10 vuotiaana). Klikkaa ao. nappia ja teemme sinulle tulostettavat kertotaulut PDF-muotoisena dokumenttina. Vai kaipaatko sittenkin tulostettavia yhteenlaskuja?

Aihe
Avainsanoja:

Kerro tästä muillekin!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Tilaa ilmoitus uusista artikkeleista sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat tiedon uusista artikkeleista, peleistä ja tehtävistä sähköpostiisi! Emme koskaan lähetä roskapostia ja tietosi ovat turvassa. Voit koska tahansa perua uutiskirjeen.

Liity postituslistalle